Nu åker grönkålslasagnen in 30 min på 220 grader!
Recept
lök
morötter
grönkål
grädde
keso
stark grovkornig senap
tomat
äpple
buljongtärning
stark paprikapulver
salt
lasagneplattor
rapsolja
Man steker lök och morötter som har skurits i mycket små bitar i olja, efter halva tiden i med stark paprikapulver efter tycke.
I med grönkålen (jag hade i frysen, färsk som jag själv hade fryst in när det var säsong, nu var det bara att smula i från stjälkarna) och salt och buljongtärning. Efter några minuter lägger man i grädden och sedan någon matsked grovkornig senap och äppelbitar.
Varvar innehållet med fyllningen och lasagneplattor och ett lager med mycket keso och överst med tomatbitar som saltas lite med citronpeppar!
Hur gott som helst!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)