Lägg papper i hon så får du upp renseriet i ett nafs sedan!
Använd en brödkniv med egg (bladet ska vara tunt annars går det trögt) så slinter du inte på någon hal grönsak.
Halvera koktiden flera gånger om genom att dela potatisen plus att det är praktiskt att ha i omelett, pytt eller potatissallad dagen efter.
Lite vatten, knappt så det täcker, med lock, känn med en gaffel då och då, när de börjar bli klara stäng av plattan så kokar de på eftervärmen.
Ha alltid rikligt med salt i potatisvattnet och ska du göra mos, använd en del av kokvattnet! Mycket gott!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)