Lunchlåda med sting
RECEPT
2 lök
2 paket körsbärstomat
2 peperoni
1 paket färska champinjoner
olivolja
några msk grädde
1 msk honung
1 msk paprikakrydda
1 st vegbuljong
1-2 avokado
Serveras till pasta
Stek champinjonerna i olivolja och lite salt några minuter i med lök och klipp i peperonin, stek ytterligare några minuter. I med 2 paket körsbärstomat och fräs på.
Häll i paprikapulver och honung...lite grädde och buljongtärningen.
Har man pastarester kan man lägg det rakt i stekpannan i såsen och värma på.
Det blir ju lite hetta i såsen med peperonin så avokadobitarnas kontrast blir helläcker smaksensation.
Vilken kärlek
PS Skär med "brödkniv"! Varför göra det svårare för sig än man behöver.
Eggen tar alla skal och mosar inte lite mjuka grönsaker! Plus att det är liten risk att slinta med egg!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)