Köpte en köttsax för några år sedan på IKEA och igår såg jag att den fortfarande såldes, heter Prestera och kostar 99 kr!
Jätte bra kvalité och klipper den tjockaste ytterfilén. Rostar inte och tål maskindiskning.
Genom att jag född vegetarian har jag fobi för blod på skärbrädor som hamnar i repor och rinner ut på diskbänken så om det inte finns någon plastförpackning att hålla i så jag tar på kirurghandskar klipper ned köttet direkt i pannan eller formen. Hur smidigt som helst!
Saxen är suverän, lätt att klippa med!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)