Vegetarisk färs
(Kort datum på Hälsans köks sojafärs med nedsatt pris)
Jag tillagar sojafärsen på samma sätt som när jag gör köttfärs, enda skillnaden är att då steker jag köttet först och sojafärsen steks nästan inte alls utan får puttra med i tomatsåsen i 15 minuter.
Ingredienser
Rapsolja
Lök
Vitlök (min var slut)
morötter
burk champinjon
fryst sojafärs
1 dl crème fraiche (den slank ner endast för att den var "gammal)
2 burkar krossade tomater
1 dl vatten (sojan sväller en del & behöver vätska)
3 msk stark paprikapulver
veggbuljong
1 tsk kinesisk soya
1 msk honung
salt
peppar
allround krydda
3 msk basilika
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)