Fräs upp färsk skivad champinjon med rapsolja och lite salt, när de börjar vätska sig lite lägger man i hackad gul lök, steker i ca 10 minuter.
Lägger i buljong, svartpeppar, grädde, crème fraiche, mixar med stavmixer och späder med mjölk eller vatten till önskad smak och konsistens.
Serverades med varm smörgås, tunt skivad tomat och lök, och över det chilisås, salt, citronpeppar och västerbottenost. I ugnen i 15 min på 200 grader.
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)