Stek lök och små bitar av morötter i smör och paprikakrydda
Häll på några dl vatten och lägg i vegetabilisk buljong och citronpeppar
Skär potatis också i små bitar (förkortar koktiden avsevärt)
När potatisen är klar, ta en mugg med smör, tina i mikron och rör ned mjöl till en jämn smet
Häll i någon dl grädde/fet mjölk i buljongen och rör ned redningssmeten och rör runt
Strö i rikligt med färsk eller frys persilja
Lägg i frysta broccoli buketter som får koka med i en minut (de ska vara krispiga inte lealösa)
Ställ av kastrullen från plattan och häll i Små fina ärtor (så fina att de egentligen kan ätas okokta) och rör runt.
Färdigt
Serveras med knäckebröd och ost!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)