Stek rödlök, svamp och grönkål i rapsolja och salt. När all grönkål är i, 400 g, är den väldigt skrymmande innan den är genom fräst. Om man inte har större stekgryta kan man alltid köpa fryst och hackad grönkål.
Efter ca 5 minuter häll 1,5 dl grädde, en veg. buljongtärning och 1 msk stark kornig senap.
Lägg i 1,5 dl färdigkokt basmati ris och värm upp ordentligt.
Dra grytan åt sidan och lägg i två stycken söta spetspaprikor (Lidl brukar ha påsar med 8 st i för 19 kr)
Serveras med ägg och majonnäs till!
Mums så gott!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)