Morötter är gott, billigt och nyttigt men lite variation skadar inte!
Därför utlyser jag en tävling i bästa morotsrecept som kommer pågå till den 20 februari!
De tre bästa bidragen får 1 kryddmått frö av egenodlad pionvallmo!
Lättodlad 1-årig perenn som ger dig en massa frö!
Här är ett tips!
Dela morötterna på längden några gånger och hacka dessa längder i småbitar.
Bryn upp morotsbitarna i smör.
Ta en kopp med lite smör och tina i mikron och rör ned 1 msk mjöl till en jämn smet.
Lägg i grädde/ fet mjölk och en veg.buljon och svartpeppar i kastrullen och koka upp.
Rör ned redningssmeten och tillsätt någon msk dill eller persilja.
Gott till bland annat fisk och potatis med någon krispig sallad!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)