Recept
Brysselkål
Quorn
Schalottenlök
grädde
kikkioman
buljong
Rapsolja
Rosmarin
svartpeppar
Stek schalottenlök i rapsolja och lite salt, mald svartpeppar & Rosmarin, lägg i den frysta quorn efter ca 5 minuter och några msk Kikkoman och en buljongtärning och stek ytterligare ca 10 minuter.
Koka upp frysta brysselkål ( låt ej bli för mjuka)
Häll i några dl grädde och koka upp och vänd i den färdigkokta brysselkålen.
Serveras med bulgur, ägg, en klick senap och är mycket gott med tomatsallad i vinägrett!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)