Många barnfamiljer äter inte potatis mitt i veckan för det tar helt enkelt för lång tid men här kommer knepen: 1) Skala många på en gång så det räcker i flera dagar 2) Dela dem i små bitar (superkort koktid och fler potatisar får plats i kastrullen) 3) Dagen efter kan du ha dem i potatissallad, pyttipanna, soppa, omelett, grönsaksröror eller bara värma dem till nästa dags maträtt!

Salta kokvattnet rikligt så behöver du inte salta övrig mat så mycket! Samma sak gäller kokvattnet till pasta! Varför? För att det blir så mycket godare 🙂
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)