Vegetarisk gryta
Recept
Squash
Färska champinjoner
Lök
Morötter
äpple
rapsolja
Valfria bönor på burk (skölj väl)
buljongtärning
Grädde/Oatly
Mixad röd paprika med vitlök och en liten chili
Serveras med Basmati ris
Fräs lök och morötter i rapsolja och lite salt. Efter några minuter läggs champinjonerna i och sedan den mixade paprikaröran med buljongtärning. Därefter äpplet och squashen, fräs på ordentligt under omrörning för att slutligen hälla i bönorna och någon dl grädde beroende på hur mycket grönsaker som har använts.
5 nr av Mama och kokboken Food Pharmacy
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)