Perfekt med maträtter i ugnen så slipper man stå fast vid spisen!
Kyckling med pasta
Recept
1 kg tinade kycklinginnerfiléer
4 lökar i klyftor
1 hel vitlök i mindre bitar
1 burk krossade tomater
1 buljongtärning
chilisalt
3 msk flytande honung
3 msk torkad basilika
3 msk paprika pulver
3/4 dl olivolja
Ugnen: 220 grader 40 min +10 min med avstängd ugn och ugnsluckan öppen
Blanda ihop allt utom kycklingen så du först kan smaka av marinaden!
Riv isär köttet med två gafflar!
Servera med pasta al dente!
Spola inte av pastan med kallvatten! Häll av kokvattnet (med salt och olja) och häll i lite extra olja och rör runt.
Den här rätten är både jättegod och billig!
Man ska inte snåla utan planera och vara om sig och kring sig och passa på att handla mycket när det är kampanj på olika varor som man brukar äta. Och äter man väldigt billigt några dagar kan man kosta på sig lite dyrare en annan dag, t ex ekologiskt nötytterfilé med nedsatt pris pga kort datum och sedan drygar man ut köttet med grönsaker och sås.
Viktigt med god mat varje dag det mår både kropp och själ bra av 🙂
Och äter man inte gott blir man inte riktigt mätt!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)