Vegetarisk middag
R E C E P T
2 morötter (färdigskurna från frysen, brukar skala alla morötter på en gång och lägga det i frysen som jag inte ska använda, så går det fortare att göra grönsaksrätter till vardags)
Fin lökblast från färsk lök (färdigskuren från frysen)
1 paket minitomat, delade en gång
Champinjon, färska, hoppas på Karl Johan eller kantarell nästa gång
2 dl crème fraiche
2 msk chili pesto Garant
2 msk kikkoman
Broccolibuketter (frusna från Lidl)
Små fina ärtor (frusna från Lidl)
Feta ost (Eridanous, Lidl)
Rapsolja och salt
Stek upp lök och morötter i olja och salt, lägg i delade champinjoner och några msk Kikkoman. När det är färdigstekt blanda i crème fraiche och chilipesto, låt broccolibuketterna puttra med i en minut och tag av wokpannan från plattan och rör i små fina ärtor. Bryt i feta osten innan servering, förslagsvis med Basmatisris.
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)