Passar bra i grått och trist väder och få lite rosig kind 🙂
R E C E P T
4 ägg
2 paprikor, gul och röd
1 liten lök
1 burk champinjon
3 dl keso
1/2 dl Crème fraiche
1 msk rapsolja
1-2 msk stark paprika pulver
svartpeppar
örtsalt
Tillbehör: marinerade vitlöksklyftor
Bryn lök och svartpeppar någon minut i rapsolja sedan i med champinjoner och örtsalt med paprikapulvret, efter någon minut blandas Crème fraiche i och rör i äggen i smeten. På eftervärmen blandas paprika i med keso!
Serveras med marinerade vitlöksklyftor!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)