Koka egen kola
GRÄDDKOLA
Gör så här
- Blanda alla ingredienser i en kastrull.
- Koka upp och låt koka på medelvärme till 125°C, det tar 25-30 minuter i en kastrull som mäter ca 21 cm i diameter. Rör då och då.
- Starta timer
-
Häll upp kolasmeten i en liten bakpappersklädd form, ca 15x20 cm. Låt svalna i rumstemperatur.
Klipp kolan med sax i bitar. Förvara i rumstemperatur i en lufttät burk med bakplåtspapper mellan varje lager eller i flera platta lådor!
Ingredienser
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)