Lång hållbarhet på pumpa, sådan skulle man vilja odla!
PUMPSOPPA R E C E P T
Butterpumpa
3 st torkad chili/salt
rapsolja
persilja
3 st lökar
3 st röda paprikor
1 dl grädde
vegetarisk buljong
vatten
- Skär Butterpumpan i mindre bitar och ugnsbaka med rapsolja och salt i ca 30 min / 200 grader.
- Bryn lök och smulad torkad chili i olja med lite salt.
- Skala av skalet på pumpabitarna och skiva ned paprika bitar i kastrullen, späd med lite vatten och stavmixa.
- Stoppa in vitlöksbröd i ugnen
- Lägg till buljong, grädde och späd med vatten till den tjocklek du vill ha på soppan. Koka upp någon minut och lägg i hackad fryst persilja och rör runt!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)