Jordgubbstårta till Midsommardagen!
Jordgubbstårta
100 gram smör
4 ägg
3 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Gräddas i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 20 minuter
1 L jordgubbar
3 dl grädde (vispa med lite socker)
Skiva jordgubbarna, förslagsvis med äggskivare!
Sockra de skivade jordgubbarna när de ligger på kakan så de saftar sig
De finaste jordgubbarna kan man skiva och lägga överst på grädden!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)