Istället för att torka eller förvälla svamp kan man gräddstuva dem direkt och frysa in!
Tips på Fälthandbok i svamp som används som kurslitteratur och av svampkunniga!
-Annons för fälthandbok i svampkunskap från Bokus-
Svampar : en fälthandbok av Svengunnar Ryman
Hade jag som kurslitteratur när jag läste svampkunskap på Göteborgs Universitetet 2006.
Det är en mycket omfångsrik svensk svampbok med bra fotografier, beskrivningar och som berättar var och när man kan hitta olika svampar i hela landet.
En bok som ger en svampögon! 🙂
Fälthandboken kostar 302 kr men det är också en tjock bok på hela 718 sidor!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)