Med dulce de leche, banan, grädde, vindruvor och riven choklad!
RECEPT till två tårtbottnar (den andra kan man frysa in)
200 g smör
4 ägg
4 dl socker
4 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
0,5-1 dl crème fraiche (lite beroende på äggens storlek)
Använd låga ugnsformar, som gräddas i nedre delen av ugnen, 175 grader! ca 15-20 min!
1 burk Dulce de leche
2 skivade bananer
3 dl vispad grädde
En ask med söta vindruvor
Riven choklad
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)