Toppen rätt med gröna linser
R E C E P T
5 dl gröna linser
2 burkar krossade tomater Mutti
1 dl vatten
5 medelstora lökar
1/2 paket fryst chili från ICA
rapsolja / salt
3 msk franska kryddor
2 vegetariska buljongtärningar från Lidl
1 paket fetaost märket Fridanous från Lidl
Serveras med couscous
Blötlägg Linserna en timme och koka sedan på svag värme! mina blev klara på 15 min, ha koll så de inte bli sönderkokta! Fräs lök och chili i rapsolja och salt i ca 5 min, lägg i buljong och krossade tomater, burkarna kan man skölja ur med vattenmängden ( 1 dl). Koka under omrörning 10 min, vänd sedan ned linserna och franska kryddorna och smaka av! Mycket gott med couscous och smulad fetaost /salladsost på!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)