Fruktig godistårta
R E C E P T
Ananaskaka i botten
200 gram rumsvarmt smör
5 ägg
5 dl socker
5 dl mjöl
3 tsk bakpulver
1 dl ananas spad
1 msk kardemumma
Dela ananas-ringarna i botten av formen
Gräddas i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 30 min
Garnering
5 dl grädde vispad med 2 tsk socker
Nobless choklad
Never stop choklad
2 st Mandarinburkar eller färska clementiner
Spadet från mandarinburkarna sparas i en glassburk till nästa kakverk!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)