Denna gång blev det Anammas frysta vegobollar
R E C E P T
Valfria vegetariska vegobollar
2 lökar
smör
salt & svartpeppar
1 msk honung
1 - 2 msk soya
1 dl grädde/havregrädde
1 buljongtärning (garant vegg ekologiska)
Bryn upp frysta vegobollar och lök med smör, soya och lite salt, när de börjar få färg och bli klara lägg i honung och fräs vidare under någon minut. På slutet häll i grädde och rör i en buljongtärning.
Mycket gott att serveras med potatismos, små fina ärtor och lingonsylt!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)