Töm äggens innhåll så håller de länge plus att de blir lätta och kan hängas i påskriset! Genom att man inte ska äta dessa ägg behöver man inte heller tänka på att färgen kan ge äcklig/giftig smak!
Med äggutblåsarens behändiga pump tömmer du snabbt ut både vitan och äggulan och kan även rengöra insidan så att du får ett fint, tomt och rent ägg att använda till påskpysslet.
Med den medföljande äggpickaren knackar du enkelt upp ett litet hål på ägget. Stick sedan in nålen i hålet och pumpa på pumpen. Luften du pumpar in i ägget får innehållet att rinna ut genom hålet. Ställ en skål under ägget så kan du fånga upp innehållet och sedan använda det i en omelett eller i en påskbakelse.
Så här blåser du ut ägget
1. Gör försiktigt ett litet hål i äggets ena ände med äggpickaren.
2. Sätt fast nålen i den gula pumpen med hjälp av det transparenta röret.
3. Stick in nålen i ägget och börja pumpa. Ha en skål under när du pumpar.
4. Fortsätt pumpa tills allt innehåll har runnit ut ur ägget.
5. Skölj ur ägget genom att hälla vatten i pumpen och fortsätt pumpa.
6. Nu är det tomma ägget färdigt att målas och dekoreras!
Mer information HÄR på Smartasaker.se!
Dela det här:
- Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)
- Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)